پرورش عقرب به صورت خانگی به چه شکل است؟

پرورش عقرب به صورت خانگی

پرورش عقرب به صورت خانگی هم قابل انجام است اما قبل از شروع این کار حتماً باید نسبت به چگونگی آن آگاهی پیدا کنید. در این مقاله قصد داریم که صفر تا صد پرورش عقرب ها به روش خانگی را برای شما توضیح دهیم‌‌.

عقرب‌ ها عموما جانوران گرمسیر هستند و در مناطق خشک و کویری زندگی خوبی دارند و در واقع علاقه عقرب ها این است که در هوای گرم به حیات ادامه دهند و به هیچ عنوان هوای سرد برای ادامه حیات عقرب مناسب نیست‌.

در ایران شاید بیش از ۶۹ عقرب مختلف وجود داشته باشد که زهر چهار گونه از این عقرب ها دارای خواص درمانی بوده و قابل استفاده در صنعت دارو می باشد.

برای اینکه بتوانید در خانه و با روش های خانگی یک عقرب را پرورش دهید باید به جزئیات ویژه ای توجه کنید و این جزئیات را در ادامه برای شما بازگو می کنیم.

پرورش عقرب به صورت خانگی

نحوه پرورش عقرب به صورت خانگی

نحوه پرورش عقرب به صورت خانگی به این صورت است که شما می توانید جعبه های شیشه ای یا انواع ظرف های پلاستیکی که دارای درب هستند را جمع آوری کنید. برای مثال ظرف ترشی، ظرف کشک، ظرف مربا و…  می توانند برای این منظور استفاده شوند.

 البته باید این ظرف ها را به صورت کامل شستشو دهید تا اثری از ماده غذایی در آن ها باقی نماند. نکته ی جالب توجه این است که عقرب ها سرعت تکثیر بالایی دارند و این مسئله کمک می‌ کند که شما بتوانید حتی با روش های خانگی هم تعداد بالایی از عقرب را پرورش دهید.

برای نگهداری بهتر از عقرب در محیط منزل باید شرایط خاصی را رعایت کنید که در ادامه این شرایط ویژه را یک به یک بررسی می کنیم.

دمای مورد نیاز برای پرورش عقرب به صورت خانگی

دمای مورد نیاز عقرب برای پرورش در منزل باید ۲۱ درجه باشد و دمای پایین تر از این مقدار برای عقرب بسیار مضر بوده و حتی می‌ تواند باعث مرگ عقرب شود.

 شما دائما باید محیط زندگی عقرب را گرم نگه داشته باشید و افزایش دما تا ۳۷ درجه سانتیگراد هم می‌ تواند اتفاق بیفتد و هیچ محدودیتی از این بابت وجود ندارد. به خصوص در فصل های سرد سال مانند پاییز و زمستان باید سعی کنید که سیستم گرمایشی مناسب در محل زندگی عقرب خود استفاده کنید تا دما از ۲۱ درجه کاهش پیدا نکند.

پرورش عقرب به صورت خانگی

تغذیه مناسب برای پرورش عقرب به صورت خانگی

یکی از نکات مهمی که برای پرورش عقرب به صورت خانگی باید مورد توجه قرار بگیرد تغذیه این حیوان می باشد. عقرب ها تغذیه ی پیچیده ای ندارند و از انواع حشرات و کرم های خاکی تغذیه می کنند. شما می توانید انواع کرم های خاکی و حشرات موجود در طبیعت مانند جیرجیرک ها، پشه ها و… را برای عقرب های خانگی خود به عنوان تغذیه استفاده کنید.

 البته اگر این حشرات در قالب میل ورم به عقرب داده شوند قطعا می‌ توانند فواید بسیار بیشتری داشته باشند. زیرا میل ورم ها هم حشرات متحرکی هستند که برای عقرب جذابیت دارند و هم بسیار خوش طعم خوشمزه می باشند و منبع غنی ویتامین ها، مواد معدنی و پروتئین هستند. تا بدین ترتیب رشد عقرب با سرعت بیشتری طی شود و فرآیند تکثیر عقرب ها بسیار سریع تر اتفاق بیفتد. جهت خرید انواع میل ورم خشک یا زنده برای عقرب های خانگی سایت میل ورم آسیا مرغوب ترین میل ورم ها را برای شما عرضه کرده است.

در رابطه با نیاز آب بدن عقرب، باید بگوییم که عقرب نیاز زیادی به خوردن آب ندارد و شما می‌ توانید یک ظرف آب کوچک و کم عمق در محیط زندگی عقرب قرار دهید. به این علت می گوییم آب کم عمق، تا خطر غرق شدگی برای عقرب وجود نداشته باشد.

نور مورد نیاز برای پرورش عقرب به صورت خانگی

جهت پرورش عقرب به صورت خانگی باید مسئله نور را هم جدی بگیرید. زیرا عقرب ها علاقه‌مند هستند که در محیط تاریک زندگی کنند و به هیچ عنوان نور زیاد خورشید و نور چراغ برای آن ها خوشایند نیست. حتماً فضای محل زندگی عقرب را تاریک نگه داشته باشید و در این میان دقت کنید که تهویه هوا هم فراهم شود تا عقرب بتواند به خوبی تنفس کند.

پرورش عقرب به صورت خانگی

محل زندگی عقرب باید یک محیط سرپوشیده باشد و عقرب ها علاقه به زندگی در محیط سرباز ندارند و به همین علت است که تاکید می‌ کنیم این جانداران را در یک مخزن نگهداری کنید و حتماً درب این مخزن را هم ببندید.

تولید مثل عقرب چگونه است؟

اگر قصد پرورش عقرب به صورت خانگی را داشته باشید حتماً این سوال در ذهن شما به وجود می‌ آید که تولید مثل عقرب ها چگونه است، باید بدانید که نوزادان عقرب به صورت زنده به دنیا می آیند و تخم گذاری رخ نمی‌ دهد.

 معمولاً گرم ترین فصل سال یعنی تابستان فصل تولید مثل عقرب ها می باشد و در این فصل، عقرب اقدام برای تولید مثل و جفت گیری دارد.

 نوزاد عقرب طی ده روز یا کمتر، پس از جفتگیری به دنیا می آید و به همین علت است که می‌ گوییم سرعت تکثیر عقرب ها بسیار بالا است.

 تعداد نوزاد عقرب های متولد شده در هر نوبت تولید مثل حتی شاید به ۹۰ عدد هم برسد و تمام این عوامل نشان می‌ دهند که پرورش عقرب چقدر می تواند اقدام خوبی به شمار بیاید زیرا سرعت تکثیر و تعداد عقرب های تکثیر شده بسیار بالا است.

سخن آخر

پرورش عقرب به صورت خانگی کار سختی نیست و اگر جزئیات و اصول آن را رعایت کنید می‌ تواند اقدام بسیار مفید و سود بخشی هم برای شما هم به شمار بیاید.

سؤالات متداول

عقرب ها به گرما بیشتر علاقه دارند یا سرما؟

 طبیعتاً عقرب ها جانداران گرمسیر هستند که علاقه دارند در محیط گرم زندگی کنند و به همین منظور دمای محل زندگی آن ها نباید کمتر از ۲۱ درجه باشد.

تغذیه عقرب شامل چه مواردی است؟

عقرب ها از انواع حشرات و کرم های خاکی تغذیه می کنند و میل ورم می تواند گزینه خوبی برای آنها محسوب شود.

آیا عقرب ها به نور خورشید نیاز دارند؟

 خیر عقرب ها احتیاج چندانی به نور خورشید ندارند و در محیط تاریک بهتر زندگی می کنند.

Rate this post

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *